WPT Global Bonuskode

WPT Global er verdens største pokernettverk. Her kan du spille i de største pokerturneringene. Med WPT Global Bonuskode vil du også få 100% velkomstbonus på innskudd opptil 1200 dollar. Du kan delta på store pokerfestivaler. 

Gå til WPT Global
WPT Global Bonuskode Velkomstbonus

Få 100% velkomstbonus opptil $1200 med WPT Global bonuskode

Hos WPT Global kan du ta del i de største pokerturneringene i verden. Dersom du registrerer deg på WPT Global vil du få en velkomstbonus på 100% opptil 1200 dollar. 

I tabellen under kan du se hvordan du får WPT Global velkomstbonus og WPT Global Bonuskode:

VelkomstbonusBonusdetaljer
WTP Bonus100 % opptil $1200
Minsteinnskudd:20 dollar
Generelle bonusvilkår:18 år + | Tilgjengelig for nye spillere
WPT Global Poker bonus varighet på bonusen:90 dager
WPT Global bonuskode:Registrer deg som ny kunde

WPT Global Norge sin bonus er tilgjengelig for alle nye kunder som registrerer seg. Det kreves et minsteinnskudd på 20 dollar. Innskuddet må gjennomføres i én transaksjon på $20 eller mer, og tilbudet gjelder kun for ditt første innskudd. Du for $5 i bonus for hver $20 dollar du setter inn, og maksbeløpet du kan motta er $1200.

Vilkår og betingelser for WPT Global bonus

For å kunne benytte deg av WPT Global bonuskode er du nødt til å registrere deg som ny bruker hos WPT Global. 

Her er noen vilkår og betingelser for WPT Global velkomstbonus:

  • Du må spille pokerspill med ekte penger for å låse opp innskuddsbonusen
  • Tilbudet er tilgjengelig for nye kunder over 18 år.
  • Minsteinnskudd: $20
  • Kun én person per husstand eller per enhet har tillatelse om å benytte seg av WPT Global Bonuskode. 

Dersom du følger disse vilkårene og betingelsene, vil du enkelt kunne registrere deg og benytte deg av WPT Global Poker bonus

Slik registrer du deg – steg for steg

Som en kunde hos WPT Global Poker kan man ta del i de største pokerturneringene. Plattformen er også svært brukervennlig, som gjør det enkelt å spille. 

Å registrere seg hos WPT Global er svært enkelt. Det eneste du trenger å gjøre er å:

  1. Gå til nettsiden
  2. Trykk på den blå knappen der det står “register now”
  3. Last ned WPT Global sin applikasjon
  4. Fyll inn din kontaktinformasjon 
  5. Gjennomfør et innskudd
  6. Motta WPT Global Poker bonus

*Man må laste ned plattformen for å få tilgang*

Ta del i verdens største pokerturneringer

Siden World Poker Tour kom på TV-skjermene i 2003, har interessen for spillet steget markant. WPT Poker har vært i fremsetet av innovasjon innen poker. Med deres nyskapende online plattform vil man kunne spille mot pokerspillere fra hele verden gjennom PCen.

Her har man mulighet til å ta del i noen av verdens største pokerturninger. Med deres nyskapende online plattform vil man kunne spille mot pokerspillere fra hele verden.

I turneringer som WPT World Championship og $1 for $1,000,000 Tournament, vil man kunne kjempe om høye gevinster. Dette selv med lave inngangsbilletter. Enten du vil spille singe pokerspill eller store turneringer, kan du gjøre dette gjennom WPT Global Poker. Du har muligheten til å pokerspillene Texas Hold’em og Short Deck.

Poker turn

Kan man spille gjennom WPT Global App?

Det finnes for øyeblikket ikke noe WPT Global app som man kan spille gjennom. Dette er fordi spillet foregår gjennom deres egne online plattform. 

Noen av grunnene til at man ikke kan benytte seg av en app gjennom WPT er fordi det går utover sikkerheten og spillopplevelsen. Derfor har WPT Global valgt å fokusert kun på spill gjennom deres nettplattform. 

På nåværende tidspunkt er det vanskelig å forutsi om WPT Global vil lage en app som deres spillere kan benytte seg av eller ikke. Det som sier i mot, er at WPT Global-spillere er såpass fornøyde med å benytte seg av plattformen, at det ikke har vært et stort etterspørsel for en aWPT Global app. 

WPT Global App

Tilgjengelige betalingsalternativer

Hos WPT Global er det enkelt å gjennomføre et innskudd. De tilbyr en rekke betalingsalternativer som inkluderer Visa, bankoverføring, e-pengeoverføringstjenester som Neteller og Skrill samt en gjennom en rekke kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum. 

WPT Global tar heller ingen gebyrer for innskudd eller uttak. Det tar kort tid fra du gjennomfører et innskudd eller uttak til pengene er på kontoen din. 

Minsteinnskuddet avhenger av betalingsmåten, men er som regel på $20. 

WPT Global Norge kundeservice

Den eneste måten å komme i kontakt med kundeservice hos WPT Global Norge er gjennom e-mail. 

WPT Global er en svært profesjonell poker-plattform, og svarer kjapt på spørsmålene de mottar. For et raskere svar på din henvendelse er det lurt å inkludere tydelig informasjon om din identitet samt relevante detaljer om saken. 

WPT Global bonuskode konklusjon

Hos WPT Global vil du kunne være med å spille Texas Hold’em eller Short Deck i noen av verdens største pokerturneringer. Du vil være en del av verdens største pokernettverk, og du vil kunne spille mot pokerspillere fra hele verden gjennom deres online pokerplattform. 

Man merker tydelig at WPT Global er en seriøs og profesjonell aktør. Deres plattform er svært brukervennlig, og det er enkelt å opprette en konto og starte å spille

Med en rekke ulike turneringen, kan du velge å bli med på de turneringene som passer deg best. Du vil ha muligheten til å vinne store gevinster, selv med lave inngangsbeløp. WPT Global er å anbefale, spesielt for seriøse pokerspillere.